Sýty kukurično-zeleninovo-kurací Eintopf

katka75 - bez fotkykatka75, 29. novembra 2010
Sýty kukurično-zeleninovo-kurací Eintopf
Foto: katka75

Tento tiež jednoduchý a chuťovo zaujímavý, veľmi dobrý recept som jedla prvý krát u známych, lenže časom som si ho trochu vylepšila. Nikdy Zobraziť celý popisTento tiež jednoduchý a chuťovo zaujímavý, veľmi dobrý recept som jedla prvý krát u známych, lenže časom som si ho trochu vylepšila. Nikdy by som si takú konbináciu neskúsila a pritom je veľmi chutná a aj detičkám zalahodí.

3-4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

 , stehná
2 konzerva, alebo mrazená
1 konzerva, z konzervy/mrazený
3 ks, čerstvá
1 malá konzerva
3 ks
trochu
trochu
trochu
trochu




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne dáme celé do tlakového hrnca, pridáme očistené celé mrkvy, hrášok, kukuricu - toho dávam najviac, nakrájané čistené zemiaky,pradajkový pretlak. Potom koreniny, soľ a zalejeme vodou aby všetko akurát zakryla. Varíme v tlakovom hrnci ca.20 -25 minút/v klasickom viac/, potom rezne vyberieme, nakrájame, zeleninu,zemiaky aj so šťavou rozmixujeme, nakrájané rezne dáme naspäť do šťavy a raz prevaríme. Koreniny, druh zeleniny ako aj množstvo uvedených surovín môžme obmieňať podľa chuti. Ale nech vždy kukurica tvorí základ! Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

tati2008
Ja by som nemixovala,ale jedla takto uvarene.Nieco ako gulas na moderny sposob.Mnam.
katka75
Som len rada, ak niekto ma nove napady a vylepsienia, mozno clovek uz tak dlho robi niektore jedla "automaticky", ze ho ani nenapadne vyskusat ho nejak uplne inak :) dakujem :)
evanaaa
Katka75, cibuľu tam nedávaš, tá robí všade lepšiu chuť. Ale dobre to vypadá aj takto.
evanaaa
Katka75, cibuľu tam nedávaš, tá robí všade lepšiu chuť. Ale dobre to vypadá aj takto.
katka75
dakujem :) Nie, cibulu nedavam kv.kukurici, aby vynikla jej chut a aby to bolo jemnejsie. Ale kludne sa moze dat aj cibula - komu ako chuti :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia