Foto: katka75
Tento tiež jednoduchý a chuťovo zaujímavý, veľmi dobrý recept som jedla prvý krát u známych, lenže časom som si ho trochu vylepšila. Nikdy Zobraziť celý popisTento tiež jednoduchý a chuťovo zaujímavý, veľmi dobrý recept som jedla prvý krát u známych, lenže časom som si ho trochu vylepšila. Nikdy by som si takú konbináciu neskúsila a pritom je veľmi chutná a aj detičkám zalahodí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
, stehná |
|
2 konzerva, alebo mrazená |
|
1 konzerva, z konzervy/mrazený |
|
3 ks, čerstvá |
|
1 malá konzerva |
|
3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trochu |
|
trochu |
|
trochu |
|
trochu |
|
Postup
-
1
Kuracie rezne dáme celé do tlakového hrnca, pridáme očistené celé mrkvy, hrášok, kukuricu - toho dávam najviac, nakrájané čistené zemiaky,pradajkový pretlak. Potom koreniny, soľ a zalejeme vodou aby všetko akurát zakryla. Varíme v tlakovom hrnci ca.20 -25 minút/v klasickom viac/, potom rezne vyberieme, nakrájame, zeleninu,zemiaky aj so šťavou rozmixujeme, nakrájané rezne dáme naspäť do šťavy a raz prevaríme. Koreniny, druh zeleniny ako aj množstvo uvedených surovín môžme obmieňať podľa chuti. Ale nech vždy kukurica tvorí základ! Dobrú chuť.
Diskusia k receptu