Foto: archaa
Šalát sa hodí k pečenému či grilovanému mäsu alebo rybe.
2
porcie
porcie
80-90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarené a vychladnuté zemiaky ošúpeme, nakrájame a vložíme do misky.
- 2
Do menšieho hrnca dáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme vývar, ocot, olej, horčicu a necháme zovrieť. Odstavíme a zalejeme zemiaky v miske. Osolíme, okoreníme a jemne premiešame.
- 3
Uhorku umyjeme a nastrúhame na tenké plátky. Pridáme k zemiakom, opäť premiešame a uložíme do chladničky 1hodinu odpočívať .
- 4
Pred servírovaním môžeme posypať nasekanou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu