Foto: enerrgizer
...so šalátom z cukrového hrášku, póru a cherry paradajok...
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
...očistenú šťuku som nakrájal na porcie, dobre som ju posolil a natrel olivovým olejom. Každý kúsok som ochutil tymiánom, ja som použil sušený. Rybku som položil kožou dolu na plech, na papier na pečenie a dal som ju do vyhriatej rúry asi na 20 minút pri cca 180°C a hneď som zapol aj gril...
-
2
...z cukrového hrášku som odkrojil konce a na oriešku masla som ho jemne prehrial, len asi 2-3 minútky, potom som pridal nakrájaný pór, aby sa aj on zoznámil s maslom, len na minútku...
-
3
...potom som hrášok a pór posolil a pridal som ho do misy k nakrájaným cherry paradajkám s petržlenovou vňaťou...
-
4
...ozdobil som kúskom citrónu a k rybke sa výborne hodí aj suché biele...dobrú chuť
Ryba je opäť krásne pripravená.