Šťuka na tymiane fotorecept

enerrgizer - fotkaenerrgizer, 4. septembra 2011

...so šalátom z cukrového hrášku, póru a cherry paradajok...

4-5
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

šalát:
 zelená

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    ...očistenú šťuku som nakrájal na porcie, dobre som ju posolil a natrel olivovým olejom. Každý kúsok som ochutil tymiánom, ja som použil sušený. Rybku som položil kožou dolu na plech, na papier na pečenie a dal som ju do vyhriatej rúry asi na 20 minút pri cca 180°C a hneď som zapol aj gril...

    Šťuka na tymiane (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...z cukrového hrášku som odkrojil konce a na oriešku masla som ho jemne prehrial, len asi 2-3 minútky, potom som pridal nakrájaný pór, aby sa aj on zoznámil s maslom, len na minútku...

    Šťuka na tymiane (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...potom som hrášok a pór posolil a pridal som ho do misy k nakrájaným cherry paradajkám s petržlenovou vňaťou...

    Šťuka na tymiane (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...ozdobil som kúskom citrónu a k rybke sa výborne hodí aj suché biele...dobrú chuť

    Šťuka na tymiane (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
mňam......vyzerá super.....neobľubujem dvakrát ryby, ale týmto by som nepohrdla.....
zato ja ryby milujem, a takáto jednoduchá príprava je na rybu najlepšia a zeleninová príloha nemá chybu, nemám zubáča ale vyskúšam k nejakej inej rybe :-)