Foto: monika955
Tip na raňajky :)
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci zohrejeme vodu tak, aby sa v nej vytvárali perličky (nesmie však vrieť). Pridáme cca 2 PL lyžice octu a začneme v strede hrnca vytvárať vír. Do neho naklepneme vajíčko a varíme necelé 3 minúty. Osolíme, okoreníme a nakoniec podávame.
- 2
Dobrú chuť ! :)
Tiež vajce:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem za tip, určite vyskúšam.
Vaše vyzerá prenadherne
:-)
Trik je, cestve vajicka strednej velkosti izbovej teploty a netreba virit ani ocot.
Toto bolo moje prvé takéto vajíčko, tak som to vyskúšala týmto spôsobom, tiež podľa videonávodu. Ďakujem za tip, určite vyskúšam aj tento spôsob.
Ďakujem pekne. Ocot spôsobí to, že sa bielko zrazí okolo žĺtka a obalí ho.