Foto: babkamt
Počas sviatkov sme sa napchávali samými sýtymi jedlami . Je načase uvariť niečo ľahšie , hoci mne by dnes dobre padol rezeň s Zobraziť celý popisPočas sviatkov sme sa napchávali samými sýtymi jedlami . Je načase uvariť niečo ľahšie , hoci mne by dnes dobre padol rezeň s majonézovým šalátom.
Postup
-
1
Rybu som umyla , usušila a nakrájala na plátky.
-
2
V miske som rozmiešala 50 ml oleja so soľou , bielym mletým korením , šťavou z jedného citróna a bylinkami. Dnes som použila žiaľ len sušené bylinky . A to petržlenovú vňať , rozmarín a šalviu. Citrón je z vlastnej úrody. Beťárisko má ešte 12 kusov. Mala by som ich už obrať.
-
3
Lososa som v marináde dobre omočila . Mäso som si pripravila ráno . Teraz som ho vo vložila prikrytého do chladničky .
-
4
Na obed som dala do panvice rozpustiť maslo. Vedľa v hrnci sa mi už varia zemiaky .
-
5
Lososa som chvíľu opiekla z oboch strán .
-
6
Podávala som ho s čerstvým hlávkovým šalátom.
-
7
Fotka sa mi teda nevydarila moc parádne.
ale s kupovanými citrónmi. Mňamka.
@honestka , ten tvoj vytvor vyzera perfektne tiez.