Foto: sisit
Tento recept som dostala od veľmi milej pani, ktorá pochádza zo Srbska. Vždy som dostávala veľa tekvice zo záhrady mojich rodičov a pokiaľ som Zobraziť celý popisTento recept som dostala od veľmi milej pani, ktorá pochádza zo Srbska. Vždy som dostávala veľa tekvice zo záhrady mojich rodičov a pokiaľ som nemala tento recept, nevedela som čo s ňou okrem prívarku.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny, nakrájame všetku zeleninu na kocky.
- 2
Vo väčšom hrnci speníme cibuľu, vložíme všetku zeleninu - podľa fantázie a chuti môžeme pridať aj šampiňóny, dusíme do polomäkka. Po podusení pridáme sójovú omáčku a pretlak.
- 3
Vypneme a dáme dolu hrniec so šporáka. Pridáme pretlačený cesnak, bylinky ako oregáno a petržlenovú vňať, a nakoniec uvarené cestoviny. Všetko dobre premiešame. Vložíme do zapekacej misy a dáme na 10-15 minút zapiecť. Na záver nastrúhame tvrdý syr na vrch a necháme v trúbe aby sa roztiekol. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu