Foto: skatulka
Cannelloni sú valcový typ cestovín zvyčajne podávané zapečené s náplňou a zakryté omáčkou. Populárnou náplňou sú špenát a ricotta, no ide to aj s Zobraziť celý popisCannelloni sú valcový typ cestovín zvyčajne podávané zapečené s náplňou a zakryté omáčkou. Populárnou náplňou sú špenát a ricotta, no ide to aj s tvarohom a sú výborné.
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny. Na oleji speníme cibuľku, pridáme špenát a dochutíme. Ideálne čerstvý špenát, ale pokojne aj mrazený. Odstavíme a pridáme tvaroh.
-
2
Pripravenou náplňou plníme cannelloni. Ja som si odstrihla konček vrecúška a použila na plnenie. Na spodok zapekacej misy dáme 1/3 lúpaných paradajok. Poukladáme naplnené cannelloni. navrch dáme vrstvu paradajok a pokračujeme druhou vrstvou cannelloni.
-
3
Navrch pridáme zvyšné paradajky a posypeme parmezánom.
-
4
Pečieme v rúre na 220°C asi 30 minút a servírujeme.
ú výborné:-)
Verím že bude chutiť :)