Foto: cezar
Nie je to nič neobvyklé. Obyčajné slané, špenátové - plnené palacinky, obalené ako rezeň. Určite sa fantázii medze nekladú a každý si môže recept Zobraziť celý popisNie je to nič neobvyklé. Obyčajné slané, špenátové - plnené palacinky, obalené ako rezeň. Určite sa fantázii medze nekladú a každý si môže recept prispôsobiť podľa vlastných predstáv a chute.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
|
|
1 ks |
|
listový (mrazený alebo pretlak) |
|
|
|
podľa potreby 1 ks |
|
čerstvé (alebo sterilizované) |
|
strúhaný |
|
|
|
na trojobal |
|
|
|
|
Postup
-
1
Urobíme si slané palacinkové cesto, do ktorého vmiešame špenát. Či už listový, mrazený a nasekaný, alebo ako pretlak. A nezabudnime prepasírovať strúčik cesnaku pre vôňu. Samozrejme trochu osolíme.
-
2
Keď sú palacinky hotové, naplníme ich šunkou, šampiňónmi, vložíme prípadne párok a posypeme postrúhaným syrom. Je potrebné ich kvalitne zatočiť, aby nám pri vysmážaní nevytieklo to najlepšie.
-
3
Nakoniec ich obalíme v trojobale a vysmažíme. Čo dodať. A je to.
"Smažené rizolety se špenátem ,vařený brambor ,maštěné máslem"
a ještě cena byla 5.20 Kč
To je jen nostalgie .
A ten recept je famozny, len pozerať recepty o 22.15 je veľmi nebezpečné, ďakujem za inšpiraciu
a take musia byt dobreee :-(((