Špenátové palacinky ako rezeň

Autor receptu: cezar

Nie je to nič neobvyklé. Obyčajné slané, špenátové - plnené palacinky, obalené ako rezeň. Určite sa fantázii medze nekladú a každý si môže recept prispôsobiť podľa vlastných predstáv a chute.

30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Urobíme si slané palacinkové cesto, do ktorého vmiešame špenát. Či už listový, mrazený a nasekaný, alebo ako pretlak. A nezabudnime prepasírovať strúčik cesnaku pre vôňu. Samozrejme trochu osolíme.
  2. Keď sú palacinky hotové, naplníme ich šunkou, šampiňónmi, vložíme prípadne párok a posypeme postrúhaným syrom. Je potrebné ich kvalitne zatočiť, aby nám pri vysmážaní nevytieklo to najlepšie.
  3. Nakoniec ich obalíme v trojobale a vysmažíme. Čo dodať. A je to.