Špenátové palacinky ako rezeň
Autor receptu: cezar
Nie je to nič neobvyklé. Obyčajné slané, špenátové - plnené palacinky, obalené ako rezeň.
Určite sa fantázii medze nekladú a každý si môže recept prispôsobiť podľa vlastných
predstáv a chute.
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Urobíme si slané palacinkové cesto, do ktorého vmiešame špenát. Či už listový, mrazený a nasekaný, alebo ako pretlak. A nezabudnime prepasírovať strúčik cesnaku pre vôňu. Samozrejme trochu osolíme.
- Keď sú palacinky hotové, naplníme ich šunkou, šampiňónmi, vložíme prípadne párok a posypeme postrúhaným syrom. Je potrebné ich kvalitne zatočiť, aby nám pri vysmážaní nevytieklo to najlepšie.
- Nakoniec ich obalíme v trojobale a vysmažíme.
Čo dodať.
A je to.