Špargľový gratin

ferno - fotkaferno, 8. mája 2015
Špargľový gratin
Foto: ferno
3-4
porcie
10 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g
150 g
150-200 ml
10 cm
5 ks
 sušený




Postup

  1. 1

    Nakrájame si šunku, šampiňóny, por,zemiaky na kolieska, špargľu na asi 1 cm veľké kúsky. Na dno zapekacej misy uložíme špargľu, na ňu šampiňóny a šunku.okoreníme, osolíme. Posypeme kurkumou, cesnakom, oreganom a petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Na vrch poukladáme zemiaky, osolíme, okoreníme a zalejeme smotanou.

  3. 3

    Vložíme do rozohriatej rúry na 200 C a zapekáme, kým nebudú zemiaky upečené, čo je asi 45 min...

Diskusia k receptu

evanaaa
Na tie opečené zemiačky mám asi najväčšiu chuť......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia