Špargľové cappuccino so sezamovou tyčinkou fotorecept
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 1. júna 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 1. júna 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame špargľu. Na masle orestujeme šalotku, pridáme víno, odparíme, podlejeme vývarom a pridáme špargľu.
- 2
Všetko spolu povaríme a vymixujeme s pridaním smotany. Dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.
- 3
Servírujeme so sezamovou tyčinkou. Tyčinky upečieme z lístkového cesta, ktoré potrieme pre pečením rozšľahaným vajcom a posypeme sezamom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu