Špaldové palacinky s vanilkovým tvarohom
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 14. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 14. januára 2020
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z múky, vajec, mlieka a zo štipky soli vymiešame cesto, z ktorého upečieme palacinky.
- 2
Tvaroh vyšľaháme s časťou cukru (podľa chuti) a vanilkou. Ochuteným tvarohom naplníme palacinky.
- 3
Na panvici postupne rozpustíme zvyšný cukor a potom do karamelu primiešame maslo a smotanu. Na záver pridáme trochu soli.
Tiež Špaldové palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu