Špaldové palacinky
Špaldové palacinky

Špaldové palacinky s vanilkovým tvarohom

Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 14. januára 2020
Špaldové palacinky s vanilkovým tvarohom
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

500 ml
2 ks
200 g
250 g
100 g
1 ks
100 ml
50 g
 (na ozdobu)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z múky, vajec, mlieka a zo štipky soli vymiešame cesto, z ktorého upečieme palacinky.

  2. 2

    Tvaroh vyšľaháme s časťou cukru (podľa chuti) a vanilkou. Ochuteným tvarohom naplníme palacinky.

  3. 3

    Na panvici postupne rozpustíme zvyšný cukor a potom do karamelu primiešame maslo a smotanu. Na záver pridáme trochu soli.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: