Keď neviem čo variť, pozriem do chladničky a začínam variť. Tieto špagety na obed chutili všetkým. Ale sto ľudí sto chutí. Špagety som robila Zobraziť celý popisKeď neviem čo variť, pozriem do chladničky a začínam variť. Tieto špagety na obed chutili všetkým. Ale sto ľudí sto chutí. Špagety som robila klasický, cesto ako na slíže, ale narezala som ich široké a dlhé pásy (špagety).
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hríby si namočíme do mlieka. Cibuľu osmažíme na oleji, potom cesnak, pridáme hríby a mäso, ešte chvíľu restujeme a začneme podlievať mliekom v ktorom sme máčali hríby. Osolíme a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké dáme zvyšné mlieko a nastrúhame syr, varíme pokial sa syr nerozpustí. Ak je to moc husté pridáme ešte mlieko. Dochutíme muškátovým orieškom, sójovou omáčkou a korením podľa chuti.
- 2
Na tanier si dáme špagety a polejeme omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu