Postup
-
1
Vo veľkom hrnci necháme zovrieť vodu, ktorú osolíme. Pridáme špagety, uvaríme ich do polotuha a scedíme. Scedené špagety preložíme do hrnca alebo väčšej misy a pokvapkáme troškou olivového oleja.
- 2
Na panvici rozpustíme maslo a opražíme na ňom najemno nasekanú cibuľu a cesnak. Ochutíme posekaným kôprom, premiešame a po 5 minútach pridáme na plátky pokrájané očistené šampiňóny. Dusíme ďalších 5 až 10 minút.
- 3
Nakoniec primiešame smotanu, podľa chuti osolíme a okoreníme.
- 4
Špagety rozdelíme do nahriatych tanierov a polejeme omáčkou.
- 5
Podávame ozdobené kôprovou vňaťou. Netradičnou, ale vhodnou prílohou je hlávkový šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu