Špagety so smotanovo– kôprovou omáčkou
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Vo veľkom hrnci necháme
zovrieť vodu, ktorú osolíme.
Pridáme špagety, uvaríme
ich do polotuha a scedíme.
Scedené špagety preložíme
do hrnca alebo väčšej
misy a pokvapkáme troškou
olivového oleja.
 - Na panvici
rozpustíme maslo a opražíme na ňom najemno nasekanú
cibuľu a cesnak. Ochutíme
posekaným kôprom,
premiešame a po 5 minútach
pridáme na plátky pokrájané
očistené šampiňóny. Dusíme
ďalších 5 až 10 minút.
 - Nakoniec
primiešame smotanu,
podľa chuti osolíme a okoreníme.
 - Špagety rozdelíme do
nahriatych tanierov a polejeme
omáčkou.
 - Podávame
ozdobené kôprovou vňaťou.
Netradičnou, ale vhodnou
prílohou je hlávkový šalát.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |