Špagety s ovocnou omáčkou a tofu tvarohom

varimtofu - bez fotkyvarimtofu, 29. novembra 2011

Suroviny

1 balenie
0,5 litra
1 balenie




Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme v mierne osolenej vode. Omáčka: do 0,5l vody dáme variť sušené ovocie do polomäkka. Pridáme bledú zápražku, ktorú pripravíme z múky, oleja, štipky soli, cukru podľa chuti, citrónovej šťavy a škoricového drievka. Varíme tak dlho, kým sa ovocie nerozvarí. Tofu tvaroh: Rozmixujeme 1 biele tofu, pridáme 1 lyžicu vody, 2 lyžice sójového mlieka, 1 lyžicu cukru a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia