Špagety s omáčkou zo šampiňónov

redakcia - fotkaredakcia, 14. augusta 2009
1
porcia
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

120 g
1 strúčik
3 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a scedíme ich. Na malom množstve olivového oleja krátko orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľku spolu s očistenými, na plátky pokrájanými šampiňónmi.

  2. 2

    Pridáme nízkotučný tavený syr, prelisovaný cesnak, mletú papriku, korenie, oregano a osolíme. Zalejeme rastlinnou smotanou a za stáleho miešania krátko povaríme.

  3. 3

    Špagety polejeme šampiňónovou masou a posypeme pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia