Foto: simonidesq
Recept je celkom rýchly a veľmi chutný. V našej rodine máme radšej špagety s mäsom ako bez mäsa takže tento recept sa nám osvedčil. Zobraziť celý popisRecept je celkom rýchly a veľmi chutný. V našej rodine máme radšej špagety s mäsom ako bez mäsa takže tento recept sa nám osvedčil.
porcií
príprava
Suroviny
500 g |
|
500 g |
|
3 ks |
|
1 ks veľká nadrobno nakrájaná |
|
3 strúčiky |
|
5 PL |
|
1,5 PL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
nastrúhaný |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 hrnček na podlievanie |
|
Postup
-
1
Na panvicu dáme olej a cibuľu a dusíme. Občas premiešame.
-
2
Mäso si nakrájame, dáme na panvicu a prikryjeme. Občas premiešame.
-
3
Keď mäso dostane farbu pridáme čierne korenie,soľ, premiešame a znova prikryjeme. Stále mäso premiešavame.
-
4
Zatiaľ čo dusíme mäso do hrnca dáme vodu aj s trochou soli a až sa bude voda variť dáme do nej špagety.
-
5
Pripravíme si pretlaky, strúčiky cesnaku, korenie na špagety a kečup a všetko dáme na panvicu a poriadne to premiešame. Potom pridáme pohár vody, premiešame a na zahustenie dáme do hrnčeka múku s trochou vody a vlejeme to tam. Poriadne to premiešame.
-
6
Uvarené špagety dáme do misy.
- 7
A možme podávať! :) Samozrejme na vrch dáme aj nastrúhaný syr. Dobrú chuť!
- 7
len nezahusťujem múkou aby to nebolo ťažké a namiesto kečupu som použil rajčiny + čerstvú bazalku