Špagety s kuracím mäsom, brokolicou a nivovou omáčkou
Foto: tatianka2008
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks |
|
1/2 ks menšia |
|
1 ks väčšia |
|
2 strúčiky |
|
250 ml |
|
1/2 trojuholníka |
|
troška |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Nakrájame cibuľu a kuracie mäsko na maličké kúsky. Vopred si dáme uvariť brokolicu, keď bude mäkká, môžeme sa pustiť do varenia.
- 2
Na panvicu dáme olej, maslo a pridáme nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa opečená dozlatista, pridáme nadrobno nakrájané kuracie prsia.
- 3
Mäso ochutíme soľou a čiernym korením a necháme ho restovať tak 15 minút. Ak bude treba, pridáme ešte trocha masla.
- 4
K mäsku pridáme pretlačený cesnak, ktorý nám urobí lepšiu chuť. Pridáme aj smotanu na varenie (250 ml), polovicu trojuholníka syra niva a uvarenú brokolicu. Všetko spolu povaríme.
- 5
Podávame s pripravenými špagetami, ktoré sme varili cca 12 minút vo vriacej osolenej vode s trocha oleja. Dobrú chuť!
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu