Šošovicový prívarok s fašírkou

olinecka - fotkaolinecka, Richnava, 16. júla 2014
Šošovicový prívarok s fašírkou
Foto: olinecka

Dnešný obed u nás!!!!

10
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Prívarok:
200 g
250 ml (alebo smotana na zahustenie)
 podľa potreby na zapražku
 na zátrepku
 na zápražku
4 ks
 na dochutenie
 podľa chuti
Fašírky:
300 g (chudý bôčik)
300 - 400 g
2 - 3 ks
podľa chuti
podľa chuti
 na obaľovanie
 na vysmážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Doma bolo hoädzie varene z polievky ,som pomlela aj bravčovy bôčik ochutila som soľou a čiernym korenim pridala som vajca.Dobre som premiešala a z mäsa som si urobila bochničky,ktore som obaľovala v struhanke.Vysmažila som ich na oleji do zlatova.

  2. 2

    Šošovicu som očistila a namočila asi na pol hodiny,napučala skôr sa uvari.Vysypala som do misy zaliala som vodou ,aby bola pod vodou pridala som soľ a bobkove listy.Varime asi pol hodiny .Zoleja, muky si urobime ružovu zapražku pridame k uvarenej šošovici.Z mlieka a muky urobime zatrepku vlejeme k šošovici povaríme dochutime octom.

  3. 3

    Podávame s čerstvym chlebom.Prajem dobrú chuť!!!!!!

Diskusia k receptu