Foto: marienkat
Inšpiráciu na tento recept som našla v jednom časopise v čakárni u lekára, ale nezapamätala som si ho presne, takže som si ho dotvorila Zobraziť celý popisInšpiráciu na tento recept som našla v jednom časopise v čakárni u lekára, ale nezapamätala som si ho presne, takže som si ho dotvorila vlastnou fantáziou.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Šošovicu si vopred namočíme na pol hodiny do studenej vody. Potom vodu zlejeme a šošovicu uvaríme do polomäkka, počas varenia ochutíme tymiánom a majoránkou.
- 2
Uvarenú šošovicu zmiešame s cuketou nastrúhanou nahrubo. Pridáme strúhanku, vyšľahané vajcia a nastrúhaný syr. Osolíme.
- 3
Zapekaciu misu si vymastíme maslom, masu vysypeme do misy a dáme piecť do rúry na 200 stupňov na pol hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu