Šošovicová haruľa

Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
Šošovicová haruľa
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (alebo sterilizovaná)
500 g
20 g
20 g
2 ks
150 g
200 ml
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Očistené zemiaky postrúhame nahrubo, pridáme šošovicu a dochutíme cesnakom, majoránom, soľou, bylinkami a korením.

  2. 2

    Do zmesi pridáme vajíčka a múku a na horúcom oleji upečieme placky dozlatista. Podávame s bielym jogurtom a so syrom feta.

Diskusia k receptu

martamm
Zaujimava kombinacia, hrulu maame radi, aj sosovicu, urcite vyskusame :)))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia