Šošovicová haruľa
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené zemiaky postrúhame nahrubo, pridáme šošovicu a dochutíme cesnakom, majoránom, soľou, bylinkami a korením.
- 2
Do zmesi pridáme vajíčka a múku a na horúcom oleji upečieme placky dozlatista. Podávame s bielym jogurtom a so syrom feta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu