Sobotňajšia cibuľová polievka

natt - fotkanatt, 2. marca 2013
Sobotňajšia cibuľová polievka
Foto: natt

Môj ocko má rád také tie naše slovenské jedlá. Dnes len tak poznamenal že by mu cibulačka urobila veľkú radosť, a ja ako milujúca Zobraziť celý popisMôj ocko má rád také tie naše slovenské jedlá. Dnes len tak poznamenal že by mu cibulačka urobila veľkú radosť, a ja ako milujúca dcéra som to prijala ako " výzvu" a tak som sa vrhla do varenia. Ja osobne cibuľu moc neobľubujem ( teda pokial je viditeľná) a tak ja som si z nej na tanier nenaložila.Ale vraj chutila, veľmi :)

5
porcií
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľku si nakrájame na kolieska a opražíme na rozpálenom oleji.

  2. 2

    zalejeme vodou pridáme rascu, majoránku, mletú papriku a osolíme. Povaríme asi 20 minút a podávame.

  3. 3

    Ja som pridala ocinkovi aj kocky syru (on nieje vegán, živočíšnych produktov by sa nikdy nevzdal). Ale so syrom je vraj výborná. Ja by som uprednostnila tofu syr opražený na panvici alebo opečený celozrnný chlebík :) Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

smorko
Verím, že ockovi chutila. Polievočka vyzerá úžasne.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia