Foto: natt
Môj ocko má rád také tie naše slovenské jedlá. Dnes len tak poznamenal že by mu cibulačka urobila veľkú radosť, a ja ako milujúca Zobraziť celý popisMôj ocko má rád také tie naše slovenské jedlá. Dnes len tak poznamenal že by mu cibulačka urobila veľkú radosť, a ja ako milujúca dcéra som to prijala ako " výzvu" a tak som sa vrhla do varenia. Ja osobne cibuľu moc neobľubujem ( teda pokial je viditeľná) a tak ja som si z nej na tanier nenaložila.Ale vraj chutila, veľmi :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľku si nakrájame na kolieska a opražíme na rozpálenom oleji.
- 2
zalejeme vodou pridáme rascu, majoránku, mletú papriku a osolíme. Povaríme asi 20 minút a podávame.
- 3
Ja som pridala ocinkovi aj kocky syru (on nieje vegán, živočíšnych produktov by sa nikdy nevzdal). Ale so syrom je vraj výborná. Ja by som uprednostnila tofu syr opražený na panvici alebo opečený celozrnný chlebík :) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu