Smotanový dressing
Foto: skolavareniapolus
Recept od Gaba Kocáka
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uhorku ošúpeme, nakrájame na čo najmenšie kocky. Z granátového jablka vyberieme zrniečka. Uhorku a granátové jablko zmiešame s kyslou smotanou.
- 2
Petržlenovú vňať nakrájame najemno, netlačíme do dosky, aby sme z nej nevytlačili šťavu. Bazalkové lístky jemne pošúchame dlaňami. Vňať aj bazalku pridáme k smotane.
- 3
Dochutíme nastrúhaným cesnakom, zázvorom, olejom, soľou, korením a limetkovou šťavou.
Tiež dressing:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu