Smotanový dressing
Smotanový dressing

Smotanový dressing

skolavareniapolus - fotkaSkolaVareniaPolus, 29. júna 2017

Recept od Gaba Kocáka, ktorý si vyskúšali výhercovia májového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

10 minút
príprava

Suroviny

 (vňať)
Na ozdobu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uhorku ošúpeme, nakrájame na čo najmenšie kocky. Z granátového jablka vyberieme zrniečka. Uhorku a granátové jablko zmiešame s kyslou smotanou.

  2. 2

    Petržlenovú vňať nakrájame najemno, netlačíme do dosky, aby sme z nej nevytlačili šťavu. Bazalkové lístky jemne pošúchame dlaňami. Vňať aj bazalku pridáme k smotane.

  3. 3

    Dochutíme nastrúhaným cesnakom, zázvorom, olejom, soľou, korením a limetkovou šťavou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: