20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 na 1 osobu, strednej veľkosti |
|
| na obalenie |
|
| 2 |
|
| na obalenie |
|
| Omáčka: | |
| 250 ml |
|
| 1 - 2 strúčiky |
|
|
|
|
| 1 čl |
|
|
|
|
Postup
-
1
Očistené zemiaky nakrájame na cca 0,5 cm kolieska, ktoré obalíme v klasickom troj obale.
-
2
Takto obalené zemiaky dáme vysmážať na panvicu na ktorej sme si zohriali olej.
-
3
Omáčka: kyslu smotanu,1-2 strúčiky nastruhaneho cesnaku,vegetu,horčicu a kôpor dame do jednej misky a všetko spolu premiešame.
-
4
Do takto pripravenej omáčky si namáčame vysmažené zemiaky. Prajem dobrú chuť









Diskusia k receptu