Slovenský tataráčik
Zdeněk Michálek
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave, 1. mája 2011
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave, 1. mája 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Mäso nasekajte dvoma veľmi ostrými nožmi. Z okraja dosky ho stierajte späť do jej stredu tupými hranami čepelí.
- 2
Vmiešajte nadrobno posekanú cibuľu, petržlenovú vňať, soľ a mleté čierne korenie a ostatne ingrediencie. Vytvarujte stejk.
- 3
Do stredu urobte jamku, do nej dajte surový žĺtok. Premiešané servírujte na opražených cesnakových hriankach.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/tatarsky-biftek-ako-ho-robim-ja...
odkedy sa mäso na tatarák seká?
odkedy sa przní sviečkovica dijonskou horčicou?