Slaný hokkaido koláč

majuska31 - fotkamajuska31, 21. septembra 2016
Slaný hokkaido koláč
Foto: majuska31
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
120 g
3 ks
50 g
2 ks
 (čerstvá)
trochu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tekvicu zbavíme semienok, nakrájame na štvrťky a pečieme na 180 stupňov pokiaľ nie je mäkká. Potom ju olúpeme a rozmixujeme na pyré, pridáme nastrúhanú mozzarellu, vajíčka, roztlačený cesnak, špaldovú múku a vodu. Celú zmes poriadne premiešame a dochutíme. Koláč pečieme na 180 stupňov 30 minút.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: