Slané donuty s jogurtom a fetou
Foto: frommykitchendotcom
Chutné donuty v slanej verzii.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CpLKLkZPRp8/
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Fetu v miske vidličkou rozpučíme. Pridáme vajcia, jogurt, olej a premiešame metličkou.
- 2
Nakoniec vsypeme múku s práškom do pečiva a dobre vymiešame, aby sme nemali hrudky. Podľa chuti ešte dosolíme.
- 3
Pripravíme si silikónovú formu na donuty. Plníme lyžicou skoro do kraja a dáme piecť na 20 minút na 170 °C. Samozrejme bude závisieť od veľkosti formy, ktorú máte a aj od rúry. Aby sa cesto nelepilo, môžete postriekať olejom v spreji. Namiesto formy na donuty môžete použiť aj formu na muffiny :)
- 4
Servírujeme posypané parmezánom, pridáme olivy, parmskú šunku alebo čo už máme.
Tiež donuty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu