Slané donuty
Slané donuty s jogurtom a fetou
Autor receptu: frommykitchendotcom
Chutné donuty v slanej verzii.
20 minút príprava |
20 minút na 170 °C |
Postup
- Fetu v miske vidličkou rozpučíme. Pridáme vajcia, jogurt, olej a premiešame metličkou.
- Nakoniec vsypeme múku s práškom do pečiva a dobre vymiešame, aby sme nemali hrudky. Podľa chuti ešte dosolíme.
- Pripravíme si silikónovú formu na donuty. Plníme lyžicou skoro do kraja a dáme piecť na 20 minút na 170 °C. Samozrejme bude závisieť od veľkosti formy, ktorú máte a aj od rúry. Aby sa cesto nelepilo, môžete postriekať olejom v spreji. Namiesto formy na donuty môžete použiť aj formu na muffiny :)
- Servírujeme posypané parmezánom, pridáme olivy, parmskú šunku alebo čo už máme.