Slané donuty

Slané donuty s jogurtom a fetou

Autor receptu: frommykitchendotcom

Chutné donuty v slanej verzii.

20 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Fetu v miske vidličkou rozpučíme. Pridáme vajcia, jogurt, olej a premiešame metličkou.
  2. Nakoniec vsypeme múku s práškom do pečiva a dobre vymiešame, aby sme nemali hrudky. Podľa chuti ešte dosolíme.
  3. Pripravíme si silikónovú formu na donuty. Plníme lyžicou skoro do kraja a dáme piecť na 20 minút na 170 °C. Samozrejme bude závisieť od veľkosti formy, ktorú máte a aj od rúry. Aby sa cesto nelepilo, môžete postriekať olejom v spreji. Namiesto formy na donuty môžete použiť aj formu na muffiny :)
  4. Servírujeme posypané parmezánom, pridáme olivy, parmskú šunku alebo čo už máme.