Na večeru sme si s priateľkou spravili tento vynikajúci šalát...
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 250 g |
|
| 160 g |
|
| 1 ks (zrelé) |
|
| 50 g |
|
| 4 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 25 g (nastrúhaná) |
|
| 3 PL |
|
| 20 g |
|
| Marináda: | |
| 400 ml |
|
| 1/2 ks nasekaná |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks |
|
| 1 PL |
|
|
|
|
| Dressing: | |
| 250 ml |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na kocky, pokoreníme čerstvo pomletým korením a dáme na 8 hodín do marinády. Tú pripravíme jednoducho. S pivom zmiešame nakrájanú cibuľu, pridáme med, bobkoví list a ocot balsamico.
- 2
Po 8 hodinách môžeme začat s prípravou šalátu. Na panvicu si pridáme trochu obyčajného masla a pridáme mäso aj s marinádou. Mäso robíme dokým sa nám skoro celá marináda nevyparí. Medzitým si pripravíme všetku zeleninu. Ja najskôr zmiešam listovú s avokádom, polejem olivovým olejom a postupne na tanier pridávam ostatné ingrediencie až po arašidy. Keď bude mäso pripravené ,pridáme ho k zelenine, polejeme dressingom všetko zmieškame dokopy a vrch posypeme strúhanou mozzarelou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu