Foto: jack
Dnes som sa rozhodla pre tento zaujímavý, jednoduchý a zároveň veľmi chutný koláčik. Pôvodne do tohto receptu ide cuketa, no ja som ju nahradila Zobraziť celý popisDnes som sa rozhodla pre tento zaujímavý, jednoduchý a zároveň veľmi chutný koláčik. Pôvodne do tohto receptu ide cuketa, no ja som ju nahradila cviklou. Výsledkom som bola nadšená.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Cviklu potrebujeme v surovom stave 2 hrnčeky to sú 2 malé cvikly. Pohár použijeme s objemom 2,5 dcl. Začneme tým, že si cviklu umyjeme, ošúpeme a postrúhame na jablkovom strúhadle. Žĺtky, olej, cukor, škoricu a kakao vymiešame. Pridáme mlieko, cviklu a múku s pdp. Nakoniec primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech vyložený papierom. Ešte horúci potrieme džemom a potom polejeme čokoládou.
Haha ,moja drahá sestrička,veď vieš,že džem aj cvikla sú od teba.A koláče s domácim džemom sú naj.Vďaka za komentár.
Ďakujem pekne.
Toto písala moja dcéra,ja som sa zabudla odhlásiť z jej mobilu a ona si to nevšimla.,že pekný koláčik také môžem.5*. Tak aby si niekto nemyslel,že si sama píšem komentáre.Takže sa ospravedlňujem za ňu.
Moja milá sestrička, poznáš ma, musela som si "rypnúť" haha :-D
Ďakujem pekne moja milá Luclup.A to už je niečo keď môj muž aj dcéra sa nevedeli dojesť.Povedali,že je lepšì ako nejaký krémový.A poznáš ich,obaja majú najradšej džaby.Pozdravujem a ešte pekný deň.