Sendvič s jazykom a šalátom coleslaw

Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 4. decembra 2014
Sendvič s jazykom a šalátom coleslaw
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 ks
2 ks
Coleslaw šalát:
1 kg
500 g
50 g
2 ks
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv dáme bravčový jazyk variť so všetkými koreninami. Zeleninu nakrájame na tenké plátky a tie vypražíme.

  2. 2

    Bravčový jazyk po uvarení ešte očistíme, osolíme, rovnako ako zeleninu ho nakrájame na plátky a všetko vkladáme medzi dva krajce chleba.

  3. 3

    Sendvič s bravčovým jazykom a so zeleninou podávame so šalátom coleslaw, v ktorom sme zmiešali zeleninu a dochutili majonézou, ktorú pripravíme zo žĺtkov, oleja a citrónovej šťavy.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
vyzera to strasne sucho a petrzlen do chleba - nic pre mna