Sendvič s jazykom a šalátom coleslaw
Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 4. decembra 2014
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 4. decembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv dáme bravčový jazyk variť so všetkými koreninami. Zeleninu nakrájame na tenké plátky a tie vypražíme.
- 2
Bravčový jazyk po uvarení ešte očistíme, osolíme, rovnako ako zeleninu ho nakrájame na plátky a všetko vkladáme medzi dva krajce chleba.
- 3
Sendvič s bravčovým jazykom a so zeleninou podávame so šalátom coleslaw, v ktorom sme zmiešali zeleninu a dochutili majonézou, ktorú pripravíme zo žĺtkov, oleja a citrónovej šťavy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu