Sekaná pečienka s kelom a pohánkou
Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici, 12. novembra 2010
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici, 12. novembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame so žemľou navlhčenou v mlieku. Dochutíme soľou, korením a cesnakom. Na roztlačené mäso položíme sparený kel a zrolujeme. Pečieme v rúre zhruba 30 minút.
- 2
Ružičkový kel sparíme v osolenej vode s pridaním oleja. Na panvici speníme maslo, na ktorom opečieme kel, ochutíme ho soľou a cesnakom.
- 3
Na panvici speníme na oleji cibuľku, do ktorej pridáme uvarenú pohánku. Ochutíme soľou, cesnakom a pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu