Foto: hviezdickaz
10 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Množstvá neuvádzam,každý si ich prispôsobí podľa seba.
- 2
Mäso pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno nakájanú cibuľu,pridáme mäso.Keď sa zatiahne,osolíme ho,okoreníme a posypeme mletou červ.paprikou.Podlejeme vodou a dusíme.
- 3
Do druhého hrnca dáme kyslú kapustu,dolejeme trochou vody a varíme. Po cca.45 min. zmiešame kapustu s mäsom, dolejeme vodou a prevaríme cca.20 min. domäkka. Zahustíme zátrepkou zo smotany a hladkej múky a prevaríme. Pridáme 1 PL kečupu, dochutíme soľou,príp.vegetou. Podávame s knedľou ( http://varecha.pravda.sk/recepty/parene-knedle/23955-recept.html ) .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.google.sk/search?tbm=isch&hl=sk&source=hp...
pista je pikantný a csemege sladký.
varecha.pravda.sk/recepty/parene-knedle/23955-recept.html...