V poslednej dobe som čítal niekoľko spôsobov na prípravu segedínskeho gulášu v rôznych obmenách, ale tento recept som zatiaľ nevidel na stránkach " Varechy". Zobraziť celý popisV poslednej dobe som čítal niekoľko spôsobov na prípravu segedínskeho gulášu v rôznych obmenách, ale tento recept som zatiaľ nevidel na stránkach " Varechy". Obľúbili sme si ho pre jednoduchú prípravu a ňamkovú likvidáciu. Jedlo sa môže použiť aj v diabetickej diéte.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kyslú kapustu a rajčinový pretlak, kocku masoxu a trochu vody, dusíme
- 2
umyté filé z tresky opláchneme studenou vodou, pokrájame na primerané kúsky, okoreníme, posolíme, pokvapkáme polievkovým korením a pridáme k udusenej kapuste, spolu podusíme a nakoniec dochutíme kečupom
- 3
podávame s varenými zemiakmi
- 4
okrem filé z morských rýb je možné použiť i ryby z našich úlovkov (kapor,lieň, pleskáč ap.(
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem