Šalát z peniazovky

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
100 g
4 ks
1 kocka
0,5 l
4 PL
2 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Peniazovky očistíme, opláchneme a nakrájame na plátky. Vo vývare z bujónu ich povaríme 5 minút.

  2. 2

    V osolenej vode uvaríme domäkka očistený zeler a nakrájame ho na kocky. K vychladnutým a odkvapkaným hubám a k zeleru pridáme nadrobno nakrájané vajcia a nasekanú petržlenovú vňať, zalejeme zálievkou a zľahka premiešame.

  3. 3

    Šalát necháme krátko odležať. Pred podávaním ozdobíme zelenou vňaťou alebo červenou paprikou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia