Šalát z mladých zemiakov a čerstvého feniklu
Marek Karaka
šéfkuchár wellness hotela Kaskády v Sliači–Sielnici, 2. júla 2010
šéfkuchár wellness hotela Kaskády v Sliači–Sielnici, 2. júla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Zemiačiky dôkladne umyjeme a v šupke uvaríme v osolenej vode (vyberáme menšie a asi rovnako veľké zemiaky). Vychladnuté ich nakrájame na krúžky, pridáme ostatné suroviny, pochutiny a zľahka premiešame.
- 2
Takto pripravený šalát podávame a dekorujeme grilovanými cherry rajčinami na olivovom oleji.
- 3
NÁŠ TIP: Namiesto feniklu môžeme použiť stonkový zeler, ktorý je aromatický a veľmi chutný. Pri výbere zemiakov by sme mali uprednostniť šalátové druhy, ktoré sa pri krájaní nerozpadnú
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu