Šalát z kelu, zo šampiňónov a z tofu
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrkvu nakrájame na kolieska, reďkovky na štvrtinky, šampiňóny na tenké plátky.
- 2
Kel nakrájame na menšie kúsky a dáme blanšírovať do horúceho vývaru na 3 – 4 minúty. Kel vyberieme do misy.
- 3
Mrkvu, reďkovku a šampiňóny opečieme na olivovom oleji a pridáme ku kelu. Dochutíme tymianom, soľou a korením.
- 4
Tofu nakrájame na plátky a opečieme na panvici. Upečený tofu syr podávame na šaláte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu