Šalát z kelu, zo šampiňónov a z tofu

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016
Šalát z kelu, zo šampiňónov a z tofu
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks
10 ks
8 ks
2 ks
500 ml (alebo zeleninový)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mrkvu nakrájame na kolieska, reďkovky na štvrtinky, šampiňóny na tenké plátky.

  2. 2

    Kel nakrájame na menšie kúsky a dáme blanšírovať do horúceho vývaru na 3 – 4 minúty. Kel vyberieme do misy.

  3. 3

    Mrkvu, reďkovku a šampiňóny opečieme na olivovom oleji a pridáme ku kelu. Dochutíme tymianom, soľou a korením.

  4. 4

    Tofu nakrájame na plátky a opečieme na panvici. Upečený tofu syr podávame na šaláte.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: