Šalát z kelu, zo šampiňónov a z tofu

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Šalát z kelu, zo šampiňónov a z tofuFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mrkvu nakrájame na kolieska, reďkovky na štvrtinky, šampiňóny na tenké plátky.

  2. 2

    Kel nakrájame na menšie kúsky a dáme blanšírovať do horúceho vývaru na 3 – 4 minúty. Kel vyberieme do misy.

  3. 3

    Mrkvu, reďkovku a šampiňóny opečieme na olivovom oleji a pridáme ku kelu. Dochutíme tymianom, soľou a korením.

  4. 4

    Tofu nakrájame na plátky a opečieme na panvici. Upečený tofu syr podávame na šaláte.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist