Šalát s marinovaným ovčím syrom
Peter Ďurčo
executive chef Hotela Lesná v Starej Lesnej, 8. septembra 2023
executive chef Hotela Lesná v Starej Lesnej, 8. septembra 2023
Foto: Hotela Lesná
4
porcie
porcie
15 (+ 30 minút marin minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z nasekaných byliniek, oleja a pomarančovej šťavy urobíme zálievku na šalát.
- 2
Z ďalšieho oleja, nasekaných byliniek a soli urobíme marinádu na syr a marinujeme ho 30 minút.
- 3
Na pripravený šalát nalejeme zálievku, pridáme ovčí syr a fermentovanú zeleninu a zdobíme mikrobylinkami. Podávame s toastom.
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu