Foto: mirkajan
Dresing na tento recept predávajú aj v Ikei, ale domáci je predsa len domáci...
3
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvý si pripravíme dresing- všetky uvedené suroviny dáme do uzatvárateľnej nádoby a dobre pretrepeme.
- 2
Filety z lososa osušíme, potrieme olivovým olejom a posypeme grilovacím korením. Opečieme na grilovacej alebo bežnej panvici, cca 4 minúty z každej strany.
- 3
Na tanier dáme zmes listových šalátov, rozpolené cherry paradajky (alebo na plátky nakrájané reďkovky, ako ja a moja dcéra, keďže paradajky nejedávame), premiešame.
- 4
Opečené filety z lososa nakrájame na menšie kúsky, uložíme na zmes šalátov a polejeme pripraveným dresingom. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu