Šalát s lososom a horčicovým dresingom

Autor receptu: mirkajan

Dresing na tento recept predávajú aj v Ikei, ale domáci je predsa len domáci...

3
porcie
15-20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ako prvý si pripravíme dresing- všetky uvedené suroviny dáme do uzatvárateľnej nádoby a dobre pretrepeme.
  2. Filety z lososa osušíme, potrieme olivovým olejom a posypeme grilovacím korením. Opečieme na grilovacej alebo bežnej panvici, cca 4 minúty z každej strany.
  3. Na tanier dáme zmes listových šalátov, rozpolené cherry paradajky (alebo na plátky nakrájané reďkovky, ako ja a moja dcéra, keďže paradajky nejedávame), premiešame.
  4. Opečené filety z lososa nakrájame na menšie kúsky, uložíme na zmes šalátov a polejeme pripraveným dresingom. Dobrú chuť!