Šalát s lososom a horčicovým dresingom
Autor receptu: mirkajan
Dresing na tento recept predávajú aj v Ikei, ale domáci je predsa len domáci...
3 porcie |
15-20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Ako prvý si pripravíme dresing- všetky uvedené suroviny dáme do uzatvárateľnej nádoby a dobre pretrepeme.
- Filety z lososa osušíme, potrieme olivovým olejom a posypeme grilovacím korením. Opečieme na grilovacej alebo bežnej panvici, cca 4 minúty z každej strany.
- Na tanier dáme zmes listových šalátov, rozpolené cherry paradajky (alebo na plátky nakrájané reďkovky, ako ja a moja dcéra, keďže paradajky nejedávame), premiešame.
- Opečené filety z lososa nakrájame na menšie kúsky, uložíme na zmes šalátov a polejeme pripraveným dresingom. Dobrú chuť!