Foto: martina34
Rýchly, zdravý obed pripravený v parnom hrnci, navyše chutný.. :)
príprava
Postup
-
1
Prípravu kuracej rolády nebudem rozpisovať, tú som rozpísala v recepte http://varecha.pravda.sk/recepty/parakova-nedela-s-kelovou-omackou-fotorecept/10560-recept.html . Keď som mala rolády hotové, vložila som ich do parného hrnca na 40 minút. 20 minút pred dokončením som k nim šupla pokrájané zemiaky a hlivu ustricovú.
- 2
Keď som to mala hotové, vybrala som rolády, aby ochladli a vytiahla som ich z fólie. Hlivu som si potrhala na drobnejšie kúsky. Do misky som si natrhala šalátové listy, pokrájala paradajky a pridala hlivu. Všetko som posolila, posypala šalátovým korením a poliala olivovým olejom. Hotový šalátik je chutný... vyskúšajte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu