Šafranová panna cotta s grapefruitom
Goran Hasanič
šéfkuchár reštaurácie KOGO v Bratislave, 18. mája 2014
šéfkuchár reštaurácie KOGO v Bratislave, 18. mája 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešame smotanu, cukor, pomarančovú kôru, šafran a privedieme do varu. Necháme vychladnúť, pridáme želatínu.
- 2
Po rozpustení želatíny precedíme a necháme tuhnúť štyri a viac hodín.
- 3
Servírujeme s vyfiletovaným čerstvým grapefruitom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
perfektná práca.