Rýchly šalát s morčacími prsiami a rukulou fotorecept
Opäť jedna rýchlovečka z kategórie CDD (co dům dal)..Gramáže som popísala len tak približne, každý vie koľko má čoho rád :) Bon appetit Zobraziť celý popisOpäť jedna rýchlovečka z kategórie CDD (co dům dal)..Gramáže som popísala len tak približne, každý vie koľko má čoho rád :) Bon appetit
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| Panvica: | |
| 200 g (na rezance) |
|
| 1 ks (väčší) |
|
| 4 ks (čerstvé veľké) |
|
| 70 g (sušené) |
|
| 1 ks |
|
| Zmiešať v miske: | |
| 70 g (čerstvá) |
|
| 5 ks |
|
| 100 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji zo sušených paradajok spravíme pór nakrájaný na kolieska...
-
2
...pridáme na rezance nakrájané morčacie prsia...
-
3
..šampiňóny..
-
4
..a sušené paradajky.
-
5
Nakoniec to všetko posypeme týmto korením..
-
6
a asi 5 - 10 minút necháme dusiť (alebo pokiaľ nie je spravené mäso).
-
7
V miske si zmiešame rukolu..
-
8
..cherry paradajky..
-
9
..a ľadový šalát, všetko to prekvapkáme olivovým olejom a zmiešame.
-
10
Nakoniec zmiešame panvicovú a miskovú časť..proste všetko dokopy :D









Diskusia k receptu