Foto: mirkajan
Tip na rýchlu večeru.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sterilizované fazule (najlepšie sú červené, ale často miešam aj viac druhov) scedíme, opláchneme vodou a necháme odkvapkať.
- 2
Očistenú mrkvu nastrúhame na hrubé rezance.
- 3
Do misy dáme odkvapkané fazule, postrúhanú mrkvu, cottage cheese, biely jogurt (množstvo podľa hustoty šalátu, ktorú chceme dosiahnuť) a olivový olej. Premiešame a dochutíme soľou, mletým čiernym korením, horčicou a práškovým cukrom podľa vlastných chuťových pohárikov. Podávame s celozrnným chlebom alebo pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Šalátik vyzerá ohromne.