Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Autor receptu: bugout

Rybacie fašírky. Nič viac a nič menej. Skrátka pre fanúšikov rýb a mletého mäsa. Len poviem, že nejde do nich zemiaková kaša ani sa mäso nepredvára. Skrátka ako klasické fašírky.

Suroviny

Postup

  1. Žemľu zalejeme mliekom, rybu pomelieme (prípadne sekáčik) na jemno. Zo všetkých surovín vypracujeme jemnú kompaktnú zmes, vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v oleji. Ideálna príloha je zemiakové pyré a šalát paradajka cibuľa (teda teraz mi to tak napadá ako dobrá kombinácia).
  2. Pridal som ho len preto, že sa tu nič nepredvára ani do zmesi nepridáva zemiaková kaša čo sa vo väčšine podobných receptov robí. Apropo ak niekto vie prečo sa to robí (mne to príde ako zbytočná komplikácia) napíšte do komentu... Ďakujem a dobrú chuť.