Ryba na masle s paprikovým krémom
Martin Novák
šéfkuchár Palffy Restaurant v Palace Art Hotel Pezinok, 14. januára 2022
šéfkuchár Palffy Restaurant v Palace Art Hotel Pezinok, 14. januára 2022
Foto: kavickari.sk
3
porcie
porcie
Postup
-
1
Rybu vyfiletujeme a používame len vrchnú časť chrbta. Filety dôkladne skontrolujeme, či nemajú kosti. Potom ich opekáme na masle, osolíme a dekorujeme bylinkami podľa vlastnej predstavy.
- 2
Na paprikový krém očistíme papriku a dáme ju piecť pod alobalom spolu s cesnakom, rozmarínom, olejom a so soľou, aby zmäkla. Potom ju rozmixujeme na pyré.
Tiež ryba:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu