Ruská zmrzlina
Foto: kucharkakamilka
Najlepšia zmrzlina. :-)
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom do penista.
- 2
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý potom zľahka vmiešame do žĺtkovej peny.
- 3
Smotanu vyšľaháme a šľahačku zľahka vmiešame do zmesi.
- 4
Na dno formy dáme tortovú oblátku, vylejeme na ňu pripravenú zmes, prikryjeme druhou oblátkou, pritlačíme ju a formu dáme do mrazničky aspoň na 4 hodiny.
- 5
Hotovú zmrzlinu pokrájame na kocky.
Tiež ruská zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Najlepsie su na nu domace vajcia, a ked sa premrazia, netreba sa bat konzumovat.