Ruská zmrzlina
Ruská zmrzlina

Ruská zmrzlina

kucharkakamilka - fotkakucharkakamilka, 17. júna 2020

Najlepšia zmrzlina. :-)

15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
4 PL
1 bal.
1 bal.
2 ks




Postup

  1. 1

    Žĺtky vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom do penista.

  2. 2

    Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý potom zľahka vmiešame do žĺtkovej peny.

  3. 3

    Smotanu vyšľaháme a šľahačku zľahka vmiešame do zmesi.

  4. 4

    Na dno formy dáme tortovú oblátku, vylejeme na ňu pripravenú zmes, prikryjeme druhou oblátkou, pritlačíme ju a formu dáme do mrazničky aspoň na 4 hodiny.

  5. 5

    Hotovú zmrzlinu pokrájame na kocky.

Diskusia k receptu

cuteart
@evanaaa (17.6.2020 18:19)

Najlepsie su na nu domace vajcia, a ked sa premrazia, netreba sa bat konzumovat.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia