Foto: kata130
Teraz ked je tak teplo, rozmýšľala som nad nejakým receptom na zmrzlinu. Našla som veľmi veľa ponúk a všetky boli dobré, vôbec som sa Zobraziť celý popisTeraz ked je tak teplo, rozmýšľala som nad nejakým receptom na zmrzlinu. Našla som veľmi veľa ponúk a všetky boli dobré, vôbec som sa nevedela rozhodnúť, ktorú teda urobím. Tak ma teda napadlo že, by som mohla urobiť klasickú ruskú zmrzlinu, bála som sa tých vajec tak som to urobila úplne jednoducho a chutí výborne. :)
porcií
príprava
Postup
-
1
Nachystáme si 2 ks tortových oblátok. Do vyššej misky si zmiešame mlieko so šľahačkou v prášku ( ktorá už obsahuje cukor) podľa návodu a vyšľaháme šľahačku.
- 2
Vyšľahanú šľahačku natrieme na tortovú oblátku a druhou ju prikryjeme. Zahladíme prebytočnú šľahačku a dáme do mrazničky, aspoň na 5 hodín. Ja som ju robila večer a na druhý deň poobede me si na nej už pochutnávali, je skutočne výborná. :)
- 2
ariela6 krištáliky tam neboli :)