6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 hrnčeky |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 ks |
|
| 1/2 ks |
|
| 3/4 hrnčeka |
|
| 1,5 hrnčeka |
|
| 2 ks |
|
|
|
|
| Krém: | |
| 250 ml |
|
| 40 g |
|
| 35 g |
|
| 100 g |
|
| 150 g |
|
| 60 g |
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto vymiešame a nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 170 stupňov Celzia asi 20 – 25 minút. Korpus necháme vychladnúť.
- 2
Krém: mlieko, 40 g kakaa a hladkú múku privedieme do varu, vymiešame kašu a dáme ju vychladnúť. Medzitým vyšľaháme maslo, cukor a 60 g kakaa, po lyžiciach pridávame za stáleho šľahania do kakaovej kaše a vyšľaháme hladký krém.
- 3
Ten natrieme na korpus a ľubovoľne ozdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu