6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
3/4 hrnčeka |
|
1,5 hrnčeka |
|
2 ks |
|
|
|
Krém: | |
250 ml |
|
40 g |
|
35 g |
|
100 g |
|
150 g |
|
60 g |
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto vymiešame a nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 170 stupňov Celzia asi 20 – 25 minút. Korpus necháme vychladnúť.
- 2
Krém: mlieko, 40 g kakaa a hladkú múku privedieme do varu, vymiešame kašu a dáme ju vychladnúť. Medzitým vyšľaháme maslo, cukor a 60 g kakaa, po lyžiciach pridávame za stáleho šľahania do kakaovej kaše a vyšľaháme hladký krém.
- 3
Ten natrieme na korpus a ľubovoľne ozdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu